Friday, October 20, 2017

Lady Peach


Lady Peach (Brewfist, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 11,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Fruit Beer" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Toojainfo (guugeltõlke vahendusel): "Saison produced with monochrome spruce, aged in chardonay barrels and affixed with peaches."

Eeee ... "monochrome spruce" on ilmselt metsaläinud tõlge, pigem võiks olla tegu "Kultuur-üheteranisu"

Väike lihtne pudel, vaadi-hoidiste seeriale omane vaadiline sildikujundus. Sentimeetrine erkvalge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt valkjas lahjakollane. Aroom on üsna stiilipuhtalt saisonile omane ... ehk see tavapärasest hapukam foon tuleneb veinivaadist ... kuid selleks et seda kinnitada, tuleks sama veini kõrvale proovida.

Esmamekk on kerge kehaga  ja isegi veinivõhiku jaoks veinilik. Keskmaitse on veidi kreemisem, särtsakam ja tummisem. Lõppmaitse hapukas-magusakas segu meenutab veidi mõdu ja kääritatud kasemahla. Järelmaitses tuleb lõpuks päris selgelt esile ka üleküpsenud virsiku magus-kreemikas noot.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-vürtsikas-hapukas-magusaka-vürtsikas-hapukas buketiga Vägagi põnev rüübe. Nagu igal teisel vaadihoidisel, tuleks siiagi juurde vaadile nimeandjat kõrvale mekkima, et saada aru mis saisoniga toimunud on.
------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment