Saturday, October 21, 2017

Õllusioon


Õllusioon (Tedre, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,9 %vol. Liigimääratlus: saison

Tootjainfo (halvasti loetav): "Linnased: Simpsons lager, Vienna, Wheat, Weyermann Munich I, Chateau Wheat Crystal ja Arome. Humalad: Northern Brewer. Lisaks Etioopia kohvioad. Pärm: Belle Saison
IBU 20"

Väike lihtne pudel, sildil humalasoenguga naine. Pea olematu vaht kaob hetkega. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom ... oi, saisoni vürtsikas magusus ja kohvi tõepoolest sobivad omavahel! Tulemus meenutab küll miskipärast pigem lahustuvat kohvijooki kui naturaalset uba, kuid see on siiski meeldiv!

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-vürtsikas. Keskmaitse muutub magusamaks ja kohvisemaks, kohvi on nüüd muutunud huvitavalt biskviitjaks. Lõppmaitses lööb vürtsikas pool suisa sädemeid, pannes kogu keele kihama. Järelmaitse on magusakas-vürtsikas, kohvisus taandub vanakooli kohvikaramellkommi taoliseks.

Keskmise kehaga, alakarboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-vürtsikas-magusakas-vürtsikas-hapukas-magusakas-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Kui karbo korda saaks, kiidaks rohkem, praegu on tegu väga põneva kohvi ja saisoni ristandiga.
---------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment