Sunday, April 22, 2018

Asteroid 56013


Asteroid 56013 (Birrificio Italiano, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 93 punkti!

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "american Ipa monhop Cascade.The call to the celestial body is due to the "Little Prince" by Antoine de Saint-Exupéry, the next number is instead that of the code that indicated the Cascade hops when it was still an experimental cultivation"

Väike granaadikujuline pudel, sildil kastekannuga väike prints kastmas humalataime. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasist, püsides väga kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne.

Aroom. Oooo ... see on ju klassika! IPA nagu IPA nagu IPA. Mitte nagu puuviljakonserv või mälestus vikerkaarest vihmaselt hommikul või midagi muud kunstipärast. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on mõrkjas-magusakas, hapuka virsikutaolise kõrvaltooniga. Lõppmaitse omandab vürtsika sära, magus-mõrkjas põhi räägib aeglase ja rahuliku tooniga õlletootmise ajaloost ja IPA'de asendist selles mikrokosmoses. Järelmekk on mahlane, mõrkjas, karge ja kosutav justkui männimetsa jahe tervitus peale lämbet tolmust linnaõhku.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas--mõrkjas-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Väga-väga-väga hea ja klassikaline IPA ... ja teate mis on ta peamine argument - see on värskus! Ja RÕHUTATUD värskus, sest 03.märtsil pudelisse pandud joogi BB kuupäevaks on märgitud 25.juuli! Miks just 142 päeva, ei oska öelda, kuid see on tunnustamistväärt samm, märkida ka ekspordiks minevale õllele peale säiluvuseks napilt pool aastat!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment