Tuesday, April 24, 2018

Gracious


Gracious (Sori, Eesti) pdl 0,33 l. alc 7,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "session IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "Wildflower honey & Mosaic"

Väike lihtne pudel, värvilapiline sildikujundus. Sentimeetrine valge vahukiht kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - kirkalt kuldne. 

Aroom ... mmmm ... selles on juba tegu ja nägu, väge ja vaiku, seedrimändi ja vesiputke. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitses nihkub magus, vaigune ja veidi mesine pool ettepoole, kuid ka seedermännine mõrkjus võimendub koos sellega. 

Lõppmaitses saab magusam, meevahane pool võitu taruvaiguse mõrkjas-vürtsika teispoolsuse üle, vanaaegse kapikellana tiksub meeldetuletus hapukas-mõrkjast tsitrusekoorest, vürtsikas vaik valgub keelest üle ja läbi. Järelmekk tõngub tõrusid ja lüdib käbisid, loopides sind kuusepuu otsast kohatute märkustega.

Raskepoolse kehaga, vähekarboniseerunud ja veidi õlija paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. See on nüüd ikka rohkem topelt-IPA'de moodi IPA, kuid oma vaiguses esituses töntsakalt võluv. Palun vängeimat hallitusjuustu ja kohe kolm lusikatäit!
---
pilt isetehtud. 

No comments:

Post a Comment