Sunday, April 1, 2018

Smagsvars


Smagsvars (Malduguns /Brewlok, Läti / Venemaa) pdl 0,33 l. alc 9,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Scotch Ale", hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo (guugletõlke abitul vahendusel): "Check the ice with SMAGSVARU - if it can not defrost your heart, beer will not help you - brewed together with Brewlok craft & classic brewery - POWDER STICKER SCRATCH EYEL with HONEY and KADIK ZARIEM"

Väike lihtne pudel, sildil keset linna lösutav hiiglane. Sõrmepaksune tumekollane vahukiht on mõõduka püsivusega. Õlle värvus - kirkalt murelipunane.

Aroom on rauane, rabane, kanarbiku, mee ja mesilasvaha küllane, suira ja leiva sugemetega, rosinatest ja kibuvitsadest rääkimata.

Esmamekk on raskepoolne ja magusakas, karamelline ja taruvaigune. Keskmaitse ... uhhh ... messssi ... rabamesi, meemusi ja mesileib! Tuula präänikud, segatuna odrakaraski ja kanarbikuga, noortest männikäbidest rääkimata. 

Lõppmaitse kandub mõrkjale muinasmaale, mil hiiglased tegutsesid inimestega kõrvuti, põhjustades oma kohmakusega jamasid ja hädasid, eriti purjapäistel varahommikutel. Eks ole ju kõigile teada, et hiiglased olid mõdu ja õlle peale maiad, kuid kippusid neid segamini sisse lahmima ning siis magama kus kurat juhtub. Järelmekk taandub mõrkjasse ning raudsesse urkasse ning joriseb nagu pahane päkapikk, keda üritatakse kirka asemel labidat kasutama ning muidu talupoeg olema.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja karge paletiga, magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magusaka buketiga Übertasandi rüübe. Šoti eilide mesine-ürdine edasiarendus, jook härjapõlvlastele ja muidu enesekindlatele tegelastele, kes seda homme ei kahetse, et täna kaks kruusi rohkem sai joodud kui head kombed seda soovitaks.
---
pilt isetehtu

No comments:

Post a Comment