Friday, April 20, 2018

Sæmundur Nr. 49


Sæmundur Nr. 49 (Borg, Island) pdl 0,33 l. alc 4,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "APA", hinnang 53 punkti

Tootjainfo (läbi guugeltõlke): "About the beer: • Sæmundur Nr.49 is Mango Pale Ale. • Especially developed for KEX Hostel and Sæmund in the sparrows. • Well, grumpy beer with a shortage of mango. • Humid with the American hops Citra and Equinox that make it tropical and juicy. • Made with West Yorkshire makes it extremely juicy and soft."

Väike purgike, pruulikojale omane tehniline sildikujundus. Kollakas hõre vaht täidab pool klaasis kuid kaob väga kiirelt. Õlle värvus - hämuselt tuhmkollane. Aroom on tihke, magusakas, meenutades üsna ehedalt mangomehu ... või õigemini kõrvitsa-mango mehu. 

Esmamekk on kergepoolse kehaga ja magusakalt mangone :) Kesmaitse muutub veidi mõrkjamaks, kuid samavõrra ka mangosemaks. Lõppmaitse lisab vürtsikat ... ja veel enam tihket mangomekki. Järelmekk - kõrvitsamehu! Mango-mambo-mumbo-mehu!!

Keskmisest kergema kehaga, üle keskmise karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-vürtsikas-magusaka buketiga Vägagi hea ja VÄGA MANGONE rüübe! Kõrvitsa-mango mehu. Kui fännad mangot, pead seda proovima. Kui mango jätab su ükskõikseks, siis teeb sama ka see õlu.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment