Thursday, April 12, 2018

Starman DDH DIPA


Starman DDH DIPA (Brewski, Rootsi) pdl 0,33 l. alc 8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud

Tootjainfo: "There's a starman waiting in the sky. He'd like to come and meet us, but he thinks he'd blow our minds with his red sofa. There's a starman waiting in the sky. He's told us not to brew it without galaxy cause he knows it's all worthwile. Switch on the radio we may pick us this collaboration on channel three, or look up on the moon when he pass by on his light red car"

Väike madal pudel, sildil ... no mis te arvate ... eks ikka punane auto kosmoses! Erkvalge sentimeetrine vahukiht kaob küll kiirelt, kuid jätab kena vahupitsi klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekollane. 

Aroom. Uuuuhhhuuu. Üleküpsenud mango! Banaanikoore sisekülg. Värskelt ladustatud silo. Äsja lahtilõigatud pajukoor.

Esmamekk on raskepoolne ... ja õnnistav. Puuviljavann on tuubil täis mangot ja melonit ning värskeltlõigatud naate ... ja keel ujub selle kõige sees krooli. Keskmaitse tõmbab kuivemaks, vaiguseks, miskipärast tulevad meelde täiesti vastastikused sõnad nagu aaloe ja kuusekäbi. 

Lõppmaitse heidab aga end ootamatult sootuks teise maitsevanni - see on magusakas ja melonisarnaselt mahlane. Järelmekk aga teeb uue kurvi ja hangib kuskilt estragoni ning roseepipart ja moodustab kokku väga kenakese vürtsipahvaku.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapukasa-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga ÜBERtasandi rüübe! Väga Võimas ja Mahlane ja Üleüldse. Eriti see Üleüldse!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment