Sunday, April 22, 2018

The Haze Craze IPA


The Haze Craze IPA (To Øl, Taani) pdl 0,5 l. Alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 92 punkti!

Tootjainfo: "Dry hopped twice with citra & mosaic hops and fermented with a New England ale strain, this haze craze IPA is both hazy and juicy - just the way we like it!"

Keskmist kasvu purk, arusaamatu pruunivirveline kujundus. Erkvalge vaht täidab 5/6 klaasist ja püsib väga kaua, jättes ka kena vahupitsi klaasiseintele. Õlle värvus - hämuselt helekollane. Aroomis segunevad troopilised ja tsipake kassipissi, kokku on see mõnusalt mahlane ja tsuti kirbe.

Esmamekk on keskmisest veidi kergema kehaga ja vau kui magusalt puuviljane! Keskmaitses saab see võimas magus segumahlane puuviljamehu lisaks mõnusalt kuivemat hapukat nooti. Lõppmaitse liigub juba klassikalisemate IPA'de mõrkjamasse serva maitseväljal. Järelmekk seob kõik need mõnusaimal moel kokku, pannes kohe uut lonksu tahtma.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud ja siidise paletiga, magusakas-hapukas-magusakas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga ÜBERtasandi rüübe! NEIPAde superhea esindaja, ehk tuba liiga magus, kuid sedavõrra puuviljasem. Huvitav kui siia juurde nakitseda kuivatatud ananassi, kas siis saaks juba üledoosi? :)
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment