Tuesday, December 4, 2018

Berserk


Berserk (Tanker, Eesti) pdl 0,33 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: „Smoked“ ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "Old Ale" ja hinnang 3,65

Tootjainfo: "Berserk is an English style ale that is dark brown and smokey with a very strong malt character. Brewed with beech smoked and peated malts, the beer is smokey with hazelnut, molasses, dark bread, and dried stone fruit flavors reminiscent of plums or dates
IBU 50"

Väike lihtne pudel, sildil ... no berseker noh. Vähene tumekollane vahukiht kaob üsna ruttu. Õlle värvus - kirkalt tumepunane. Aroom on magusalt suitsune, meenutades lapsepõlves tehtud puidule mustrite kõrvetamist ja lõuna-Euroopa turgudelt tuttavat suitsuploomi lõhna.

Esmamekk on raske ja mõrkjas, veidi suitsune ja tiba alkoholitorkiv, metsane ja talune. Keskmaitse ... oi siin on väge ja rammu ja kärakat ja ploomiveini ja kreegipovidlot ning BBQ-ulukiliha.

Lõppmaitse. Tubakas koos kirsinastoikaga. Suitsune viski, segatud datlibalsamicoga. Meepräänik, mis on kastetud portveini.

Järelmekk. Umhhh. Mõmhhh. Sellises kõrtsitoas istuks küll. Pikalt. Veidi suitsu sisseajav kamin. Hämarusse kaduvad pikad pingid. Lauad täis liha ja leiba ning karvaseid mehi selle ääres. "Ärge kartke. Need on kohalikud talupojad. Tulen kohe tagasi. Jään Teie und valvama. [Ära.]"

Megatasand. Jõrm värk. Nooblilt jõrm. Suitsune, bokilik, portveinilik. Lihalik. Et sellist kraami suure klaasiga ette võtta, peavad sul olema kas munad või puuduma alalhoiu-instinkt. Pakkuda koos suure käntsaka ahjulihaga ja kaheharulise kahvli ning ülemäära suure noaga.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment