Friday, December 28, 2018

Fu..ing Perfect Harvest


Fu..ing Perfect Harvest (Odna Tonna, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 49 unkti. Untappd ütleb "IPA - American" ja hinnang 3,76

Tootjainfo: "Очень ароматное горьковатое пиво, сваренное в стиле американских India Pale Ale. В охмелении принимали участие пять сортов американского хмеля.
IBU 75"

Keskmist kasvu pudel, sildil humalakoomiks :) Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib VÄGA kaua. Õlle värvus - kirkalt sügavkuldne.

Aroom on omamoodi üllatav. Sügaval sissehingamisel on see udunõrk ja õhkõhuke, veidi heinane. Aeglasel tasamisi sissevenitamisel aga värvus see kuldseks, karamelliseks, pähkliseks. 

Esmamekk on raskepoolse kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on tuhmilt magusakas, täisteraviljasepiku ja Moskva saiakese võikreemi vahepealne. Lõppmaitse muutub mõrkjamaks ning käiku tuleb ka vähene marjane hapukus. Järelmekk räägib üsna puidust-heinast keelt, kuid selle taga leidub ka veidike värskemat hapukas-vürtsikamat elevust.

Raskepoose kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga vastuoluline rüübe. IPA'na ütleks et see kraam on niru. Aga kui ütleks "ESB" või "hoppy old ale", siis noogutaks ja kiidaks nii et oimulokid lehviks.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment