Friday, December 28, 2018

Left Saigon


Left Saigon (Garage / Civil Society / 3 Stars, Hispaania) prk 0,44 l. alc 4,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Session" ja hinnang 85 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Session / India Session Ale" ja hinnang 3,92 punkti

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "session IPA with yellow, mosaic and simcoe hops in collaboration with Civil Society and 3 Stars Brewing"

Väike purk, mustal sildil parem käsi :) Erkvalge vaht täidab pool klaasist, kuid kaob kiirelt. Õlle värvus - uduselt kollane. Aroom on väga puuviljane, meenutades melonit, mangot ja ananassi ning virsikuid. 

Esmamekk on keskmisest suts kergema kehaga ja tugevalt mõrkjas-magusakas, mandariini ja mango mehune. Keskmaitse on pehme, muhe ja mahlane, mehusesse poolde kalduv, kuid esmane magus troopilisus muutub mõrkjamaks, apelsini koore taoliseks. Lõppmaitse on hapukam ja vürtsikam, troopilise vihmatormi värskusega. Järelmekk lainetab mango-mandariini segumahlast, vürtsikas õhetus muudab pildi veelgi õhulisemaks.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga ÜBERtaseme rüübe. Lahja ja samas nii hurmavalt maitsetihe, klaasike unistust puhkusest troopikas.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment