Sunday, December 23, 2018

Eat the Dust! DDH Amarillo


Eat the Dust! DDH Amarillo (AF, Venemaa) prk 0,5 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Imperial / Double" ja hinnang pole välja kujunenud. Untappd ütleb "IPA - Imperial / Double New England" ja hinnang 4,06

Tootjainfo: "IBU 40"

Keskmist kasvu purk, liivakarva pruunakal sildil heledamad tähed. Pöidlapaksune valge vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom on veidi kirbe, mango, mandariini, seebi ja vahalille vahepealne.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas-mehune. Keskmaitse on paks, keelel õlijalt kulgev, mango-mandariini segumehu taoline. Lõppmaitses paitavad keelt pirnikompoti mesised noodid, selle kõrval säriseb vürtsika seep :) Järelmekk on võimsalt mõrkjas-magusakas, tihe, kumkvaatide ja papaia mehune.

Raskepoolse kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja mehuselt raskestineelatava paletiga, magusakas-mõrkjas-mudrune-magusakas-hapukas-mudrune-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga Mõnus  Übertaseme friigikas. See on mango-kumkvaatide mehu, mitte õlu. Aga kui sulle smuutid meeldivad, siis meeldib see jook kah. 
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment