Wednesday, December 26, 2018

Ковбой Мальборо


Ковбой Мальборо (Plan B, Venemaa) pdl 0,5 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "APA" ja hinnang 76 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Americant" ja hinnang 3,92

Tootjainfo: ""Ковбой Мальборо" Очень яркий, свежий и сложный аромат. Вкус подстать аромату необычайно мощный, сладковатая солодовая составляющая находится в подчинении у хмеля, но весьма заметна и сглаживает его резкость. В послевкусии умеренная горчинка осушающая рецепторы для следующего глотка. Состав: вода подготовленная, 4 вида солода, американские хмели Mosaic и Citra, дрожжи.
IBU 60"

Keskmist kasvu pudel, silt vormistatud metsiku lääne stiilis. Kreemika varjundiga vaht täidab pool klaasi ja püsib väga kaua, haakides end ka kena pitsjäljena klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on magus, karamelline, vaigune ja puuviljane.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitses domineerib virsikune karamell, selle taga on tunda vaigust hapukas-magusat värskust. Lõppmaitse on magusakas-vürtsikas, meenutades kuivatatud virsikuid ja veidi aniisi. Järelmekk muutub taas mõrkjamaks, ehkki karamell jääb ka siin põhitegelaseks.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-magusakas-vürtsikas-mõrkja buketiga Übertaseme rüübe. Sedasorti IPA, mida tahaks lausa suure kannuga ette võtta ja siis õhtu otsa jaurata selle juures.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment