Monday, July 19, 2021

Double Panda

Double Panda (Brú, Iiri) prk 0,44 l. alc 10,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja 3,93 punkti.

Tootjainfo: "We’ve taken our Panda Nero tiramisu stout and turned up the volume. Double Panda is an imperial desert stout that’s packed with even more dark chocolate, coffee and cream flavours. The result is a decadent beer with bitterness from roasted barley and ground coffee beans balanced with the sweetness of tiramisu extract. With a bolder taste, fuller body and bigger ABV, Double Panda is the ultimate indulgence. Treat yourself to this moreish, intensely satisfying stout."

Keskmist kasvu purk, sildil üks väga maias panda. Kollakaspruun vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib kaua, haakudes mõneti ka klaasiseintele. Õlle värvus - täismust. Aroom - kohvi on juba kauuugelt tunda ... tiramisu osas on vana Gambrinus ise teadmatuses, kuid ekspert kõrvalt väidab, et võib nii öelda küll :) Röst ja kaeraküpsised ja šokolaad lisaks sellele. 

Esmamekk on raske kehaga ja magus-mõrkjas, õline ja täidlane. Keskmaitse ... selles joogis on ööd ja kuuvalgust ja laevatulede vilkumist ning signaalpoide kellakõlinat, lainemüha ja tähevalgust.

Lõppmaitse - kas olete kunagi öösel laugel merel laevalael maganud? Tassinud madratsi välja ja tundnud laevakerest õhkavat sooja. Vaadanud lummatult tähti, mida on merel olles kolm korda rohkem näha kui kaldal ... kui sa just kuskil inimtühjas kõrbes ei viibi.

Järelmekk. Mere kohal jahtub õhk aeglasemalt kui maal, isegi peale keskööd on lämbe. Aga see vaatepilt, see korvab kõik. Mitme miili kaugusel miilavad sadamatuled, kaldast eemaldunud väikemate aluste jutukõmin ja naerukõlin. Üksik ekslev öine lind suhisemas sinu ja tähtede vahelt läbi.

MEGA. Selle joogi omadustest mõistagi siit kirjeldusest eriti aimu ei saa, kuid pole hullu, ega teda pole siinkandis leida kah :)

No comments:

Post a Comment