Saturday, July 24, 2021

Maltinzky Belgian Blond

Maltinzky Belgian Blond (Maltinzky, Läti) pdl 0,33 l. alc 7,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Belgian Ale - Pale / Golden / Single" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Belgian Blonde" ja hinnang pole samuti välja kujunenud

Tootjainfo: "Created using authentic belgian barley and yeast. Strong, clear and slightly sweet beer, with a smooth taste of dried fruit. Balanced notes of bitter hops compliment the caramel sweetness.
IBU 31"

Väike masajas pudel, tehniline sildikujundus. Kollakas vaht täidab üle poole klaasist ja on üsna kenasti püsiv. Õlle värvus - hämuselt punakaskuldne. Aroom on karamelline, belgialik ... ja miskipärast röstine, mis ei kuulu antud õllestiili juurde. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - väikese röstise kõrvalnoodiga karamell. Lõppmaitse - belgiapärase pärmi vürtsikas-puuviljane ja stiilipuhas. Lõppmaitse - hapukas-mõrkjas ja kommisuhkrune.

Keskmisest suti raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-magusakas-vürtsikas-hapukas-mõrkja buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Üsna stiilipuhas belglane, kuigi pigem ambre, kui golden alaliik.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment