Monday, July 5, 2021

Gose Betterave Passion

Gose Betterave Passion (Iron, Prantsusmaa) prk 0,44 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Gose - Flavored" ja hinnang 71 punkti. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,85 punkti

Tootjainfo (guugelttõlke abil): "Fermented drink made from barley. ingredients: water, barley malt, beetroot, oatmeal, salt, yeast."

Keskmist kasvu purk, silt kuldpunasiiruviiruline. Nukuroosa vaht täidab 2/3 klaasist, kuid kaob jäljetult. Õlle värvus - peedipunane. 

Aroom - no kuram, see on geniaalne! Peedi magusus, passioonvilja hapu ja soolane kokku panevad lihtsalt naeratama!

Esmamekk - vau kui lahe ... gose ja peet on superkombo, passiooni hapu lööb selle aga lihtsalt särama! Keskmaitse - peet muutub veidi mullaseks, hapu läheneb askorbiinhappele, magus põhi üritab seda hullust tasakaalustada. Lõppmaitse ... õõõõõõõõõõõõõõhhhh ... hapu raisk! Hapu ja soolane ja peedine ja nõdrameelne. Järelmeki ajal vehivad juba käed ümber pea, üritades peletada kõiki neid sõnu, millega tahaks õhku rikastada ja noid lollakaid pruulmeistreid õnnistada

FRIIIKKKK! Oi kurat. Paid kohalikud pruulmeistrid, unustage ära teid tabanud pehmostumine ja tuletage meelde need ajad, kui te hobipruulina hullu panite! See hull ootab ja nutab ja ootab panemist! Ja publik tahab saada jahmatatud taas ja taas.
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment