Saturday, July 10, 2021

Mean Girls

Mean Girls (Mad Scientist, Ungari) prk 0,44 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pale Ale - Hazy / New England" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb "Pale Ale - New England" ja hinnang 3,7 punkti.

Tootjainfo: "Pink Peppercorn Glow New England Pale Ale in collaboration with our friends at G.L.O.W. (DK) Global Ladies Of Wort aka Gangsta Ladies Of Wort to break stigmas surrounding women in the beer industry
IBU 12"

Keskmist kasvu purk, sildil laborandid-pruulitarid. Sõrmepaksune valge vahukiht kaob kiirelt. Õlle värvus - hämuselt tuhmkollane. Aroom on magusakas, puuviljane ja spetsiifilise rosepipra lõhnaga.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja magus-mõru. Keskmaitse -vürtsikas, nii humala kui rosepipra nüanssidega keelt torkiv ja selle taga jätkuvalt magus. Lõppmaitse omandab veidi hapukama, virsikumehu ja viinamarjamahla vahepealse oleku. Järelmekk - magus-vürtsikas ja kauakestva õhetusega.

Keskmisest veidi raskema kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, magus-mõru-vürtsika-hapukas-vürtsikas-magus-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe. New England Pale Ale ta ju on ja üsna stiilipuhtalt, rosepipar on ka täiesti äratuntav ... aga kas see on nüüd just oivakombo ... no pigem mitte. Huvitav, jah kindlasti!
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment