Monday, July 12, 2021

Gari Lambic

Gari Lambic (OWA, Belgia) pdl 0,375 l. alc 5,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Lambic - Fruit" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Lambic - Fruit" ja hinnang pole samuti välja kujunenud

Tootjainfo: "OWA Gari Lambic is a new creation by Leo Imai adding marinated sliced sushi ginger to lambic."

Keskmist kasvu pudel, kaelust katab koduselt mõjuv paberümbris, silt mänguliselt jaapanipärane. Vahtu sisuliselt ei teki. Õlle värvus - uduselt tuhm tumekollane. 

Aroom - no ingver noh! Justkui nuusutakse otse purgist marineeritud ingverit - selline mõnusalt magus-hapu ja nina ja meelt rõõmustav.

Esmamekk on keskmise kehaga ja üllllatavalt magus-ingverine. No suisa suhkruingver! Keskmaitse muutub hapumaks, nii marinaadi kui lambicu enda toonid segunevad mõnusaks meelivirgutavaks äratuseks. Lõppmaitse on ühekorraga vürtsikas ja mõrkjas - ingver ingveriga, kastmeks ingver! Järelmekk - hapu ja magus ja vürtsikas ... ning kõik need kolm pedaali on üsna korralikult põrandasse vajutatud.

Friigikas. Mõnusaimast mõnusaim friigikas, kuid seda ainult juhul, kui sulle meeldib marineeritud ingver. Vanale Gambrinusele meeldib ja väga. Õllekoefitsent - miinus kuus, see kraam on puhas ingverimarinaad!
----
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment