Tuesday, July 6, 2021

Gose Ananas Framboise

Gose Ananas Framboise (Iron, Prantsusmaa) prk 0,44 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Gose - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited Gose" ja 3,8 punkti

Tootjainfo: "Raspberry Pineapple Gose"

Keskmist kasvu purk, silt laialivalguvalt õlivärvine. Vahtu sisuliselt ei tekigi. Õlle värvus - kirkalt kuldruuge. Aroom on jõuliselt anassiselt magus ja kergemalt vaarikahapu, soolane virvendus kõige selle taga toimib täiendava katalüsaatorina.

Esmamekk on keskmisest veidi raskema kehaga ja jämehapu ... veidi tasakaalustava magusa fooniga, kuid peamiselt siiski vaarikhapu. 

Keskmaitse - iiiiks .... see on ülemäära-üle-elu-suurune. Keel lausa ägab selle maitsekoormuse all, nii lämisevalt magus ja tülinorivalt hapu on see maitse-elevant. 

Lõppmaitse - himmmmmlergottt - kuiv, keelthööveldavalt hapu, mõõdukalt soolane, nitti-natti magus, kuiv ja jämejõuline.

Järelmekk. Õõõhhhh. Äääähh. nohh mida nüüd öelda. Ma-krt-ei-tea-enam. No oleks nagu ananass. Aga siis oleks isku 3 tonni punase sõsta želeed ilma suhkruta. Sellest kraamist võib vist saada vitamiinimürgituse ja maohaavad ühekorraga.

Tolvanlikult ülevõlline. Kiikingu-kombel nelikendviis korda ülevõlli segane. Kuninglikult hapu, narrimoodi vähe midagi muud, gosest räägib ainult tuule käes lipendav käsitsi kirjutatud kuulutus posti küljes. Punasõstra rämekontsentraat.
---
pilt isetehtud 

No comments:

Post a Comment