Wednesday, June 8, 2016

Gaina


Gaina (Lambrate, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 85 punkti!

Tootjainfo: "Top fermentation beer in India Pale Ale style, from the copper color intense, the clear notes of wild strawberry, peach and mango are enhanced by an earthy and spicy taste in the ending."

Väike lihtne pudel, sildil kentsakas stseenike külakõrtsist. Valge sõrmepaksune vahukiht on superpüsiv ja kõvast klaasiseintele haakuv. Õlle värvus - kirkalt kuldoranž. Aroom on TIHKELT puuviljane, mango ja melon ja maasikamoos ja rosinad ja miskõikveel!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja jõuliselt magusakas-mõrkjas. Keskmaitse ... ohhsapoiss ... see on oma puuviljasele lõhnapildile ikka kohe üsna vastupidine tegelane, räntsakalt mõrkjas ja rabaveene, uimastav ja tuimestav kui lagipähe lajatav päike keset rabalagendikku. Lõppmaitse jätkab samamoodi uitmõtlevalt-rabastavalt, mõrkjalt ja hapukalt, korjates mulluseid pohlamarju ja vahtides teisel pool metsaservas tuiavat põdrapulli. Järelmekk on vürtsikas-mõrkjas, hapuka põhjaga, raudne ja rabane, kanarbik ja lämbakaks vajunud laudtee laugaste vahel.

Keskmisest raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-vürtsikas-hapuka buketiga Übertasandi rüübe! Vastuoluline, oikuram kui vastuoluline on see erinevus hõrkpuuviljase lõhnapildi ja tönkraskepärase maitselaotuse vahel. Kuid selles vastukäivuses on omapärane võlu!
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment