Saturday, June 4, 2016

Ameerika Trump


Ameerika Trump (VonHop, Eesti) pdl 0,33 l. alc 5,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "APA" ja hinnang pole veel välja kujunenud.

Tootjainfo: "Pruulimisel on kasutatud Pale Ale, CaraMunich, Caramel linnaseid ja kaerahelbeid. Lisaks Magnumile, mis annab mõrkjat tooni on kasutatud maitseks ja lõhnaks ohtralt Cascade ja Citra humalaid. Kääritatud Ameerika Ale pärmiga.
IBU 38"

Väike lihtne pudel, sildil oleval kotkal on teatud sarnasus pilootversiooni algse tegelaskujuga :) Vaatame kas sisu on sama või erinev?

Kreemikas vaht täidab kolmandiku klaasist ja on mõõdukalt püsiv. Õlle värvus - kerge uduvinega kuldoranž merevaik. Aroom on mõnusalt puuviljane, meloni ja mango nootidega.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse lisab hapukaid mahlaseid puuviljaseid noote. Lõppmaitse on mõrkjam, greibisem, pohla toormahla tilgakestega. Järelmekk mõjub juba veidi raskepärasemalt, vaiguselt-vürtsikalt, õhetades keelekülgedel kaua ja värskendavalt.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga VÄGA hea taseme rüübe. Üsna klassikaline APA, heas maitsetasakaalus, pilootpruulis Gambrinuse poolt kurdetud ülemäärane tihkus on kadunud. Huvitav, kas tegu on sama asja pikemalt küpsenud versiooniga või siis muudetud retseptiga?
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment