Tuesday, June 7, 2016

Who Cares Editions Lumberjack


Who Cares Editions Lumberjack (Bevog, Austria). prk 0,33 l. alc 6,03 %vol :) Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" hinnang 98 punkti!!!

Tootjainfot leida ei õnnestu

Väike purk, sildil üks üsna kummaline puulangetaja. Erkvalge vaht täidab üle poole klaasi ning jätab taandudes tiheda vahupitsi klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on hunnitult vaigune, mõrkjas-magusakas, päikesesooja männikäbi ja õitsva kanarbikuvälja segune, õnnnnnis ja raskepärane. 

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõrkjas-magusakas, vaigune ja murune. Keskmaitse on greibine ja pihlakane, greibimahla ja mandariiniseemnete segune. Lõppmaitse muutus palju mahedamaks, mahlasemaks ja siidisemaks. Päike hakkab loojuma, aga metsavälu õhkab veel vaiguselt ja vürtsiselt, muutes kõik värvid ja lõhnad erksamaks. Järelmekk on mõrkjas-vürtsikas, kauakestev ja võluvalt raskepärane.

Keskmisest raskema kehag, tugevalt karboniseerunud ja siidise paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-vürtsika buketiga ÜBERtasandi rüübe! Väga meeldivalt maitsetihe vaiguste IPA'de näide, samas üsna lihtsalt joodav ... no mõistagi juhul kui sa humalapõmmpea oled. Pakkuda koos adžikas veeretatud juustuga.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment