Wednesday, June 22, 2016

Rødgrød Med Fløde


Rødgrød Med Fløde (To Øl, Taani). pdl 0,33 l. alc. 6,0 %. Ratebeeri liigimääratlus: "Fruit Beer" ja hinnang 82 punkti.

Tootjainfo: "Style: Fruit IPA
Malts: Pilsner, Flaked oats, Cara Pils, Melanoidin, Munich
Hops: Mosaic, Sorachi Ace
Fruit IPA brewed with Raspberry, Blackcurrent, Strawberry and Redcurrent, and is inspired by a classic Danish dessert of the same name. It is also a Danish tongue twister (I can very much vouch for that!) which gives it an additional bit of fun to have with customers. The beer is a light tartness flavour to it, with big fruit aromas and a medium bitter finish."

Väike lihtne pudel, sildikujundus on määrdunud-lilla arusaamatus rohelise triibuga :) Roosakas vaht täidab üle poole klaasi ja püsib üsna kaunikesti. Õlle värvus - vähese uduvinega kuldse helgiga tumeroosa.

Aroom on esmalt lausa pelutav, selline ... kuidas öeldagi ... ülekeedetud marjamoos, mis on seagmini mandliessentsiga. Sügavamal sissehingamisel muutub peamiseks aga punase sõstra toormoos koos punaste tikritega.

Esmamekk ... vau ... niiii mõnusalt hapukas-magusakas, marjane, kilkavalt rõõmus ja kõigile lehvitav nagu väike laps jõelaeva pardal. Keskmaitse .... mmmmmõnnnnna ... marjašerbett, mis nõretab vaarikatest ja mustadest sõstardest. Lõppmaitse muutub huvitavalt kreemisemaks ja samas mõrkjamaks, nagu oleks mängu toodud pihlakamahla. Järelmekk lainetab mahlamerena ... ja jubekolemuheda nüansina tunned ehedalt hammaste vahel purukslitsutud mustasõstraseemne veidi õliselt mõrkjat tooni.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, hapukas-magusakas-hapukas-mõrkjas-magusakas-hapukas-vürtsikas-mõrkja buketiga Megatasandi rüübe. No lihtsalt lollakalt elurõõmus ja lapsikult lustakas, maailmatumalt mahlane ja lihtsalt täiesti teistmoodi rüübe. Kuid vana Gambrinus on kindel, et see on selline armastus-vihkamise asi, et enamikule ei meeldi see kohe üleüldse mitte. Ükskõikseks ei jäta ta kohe kindlasti ja mitte kedagi, sest no taevane arm ... aga seda on parem ise proovida.
-------------------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment