Tuesday, June 14, 2016

Ghisa


Ghisa (Lambrate, Itaalia) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Smoked - Top 50" ja hinnang 95punkti!

Tootjainfo: "Ale in Smoked Stout style. With an interesting colour of a friar’s frock, this beer is characterised by a thick cappuccino-coloured foam. On the nose, it has smoked notes recalling scamorza and toasting notes recalling coffee. In the mouth, it’s more delicate and features notes of liquorice, cocoa and dried fruit (carob) which come along with a delicate bitter taste due to the toasting of malts. "

Väike lihtne pudel, sildil motopolitseinik. Tumepruun sentimeetrine vahukiht kaob üsna kiirelt. Õlle värvus - tuhm punaka helgiga mustjaspruun. Aroomis tunned õrna suitsu ja kohvi alt väga head vett.

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas. Keskmaitse on hapukas-magusakas, suitsune ja šokolaadine. Lõppmaitse on vürtsikas, mõrušokolaadi ja veidi suitsuste mustade ploomide taoline. Järelmekk on mõrkjas-vürtsikas, kauakestev ja võimsa maitsejäljega.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, magusakas-hapukas-maguskas-vürtsikas-mõrkja buketiga Übertasandi rüübe! Mõõdukalt suitsune ja väggga maitseküllane sellise kergepoolse stoudikese kohta! Pakkuda koos suitsukana-salatiga.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment