Sunday, June 12, 2016

Bikini Beer


Bikini Beer (Evil Twin, US/Taani) prk 0,33 l. alc 2,7 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Low Alcohol - Top 50" ja hinnang 73 punkti. Tootja ise on küll purgile kirjutanud "india pale ale"

Tootjainfo: "Lets be frank - this is a sissy beer. 2.7 % alcohol, attractively light bodied, and annoyingly well-balanced hops. Put on your best bikini and enjoy this very, very drinkable beer in the sun, at this summers festivals, or even better use it to slowly seduce your nagging friends with an anxiety for craft beer."

Väike purk, millel tunned ära kolmnurksed bikiinid :) Erkvalge vaht täidab 4/5 klaasist ja püsib üpris kaua. Õlle värvus - vähese hõljumiga erkkollane. Aroom on veidi vesine ja magusakas.

Esmamekk on vääääga kerge kehaga (ehkki mitte otseselt vesine) ja leebelt mõrkjas-magusakas. Keskmaitse on mõrkjas-hapukas, greibilimonaadi taoline. Lõppmaitse hapukus-mõrkjus meenutab pisut sidrunheina. Järelmekk kaob üsna kiirelt, jättes vaid õrna mõrkja jälje.

Kerge-kerge-kerge kehaga, ülekarboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-mõrkjas-hapuka buketiga päris OK tasemel rüüpekesekene. Vana Gambrinus on saanud ka veel lahjemaid jooke, mis maitsevad päris õlle moodi, kuid ka see isend on muruniitmise kõrvale täitsa paras timmida. Pakkuda külmalt.
----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment