Sunday, June 26, 2016

Saatana magustoit


Saatana magustoit (Lehe, Eesti) pdl 0,3 l. alc 15,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Imperial stout", hinnang 78 punkti.

Tootjainfo: "Bourbon BA super sweet stout.
Saatana magustoit on laagerdunud Jack Daniel'si vaadi, sisaldab odra- rukki- ja nisulinnaseid.
Tee põrgusse on sillutatud magusate kavatsustega."

Parim enne: 12.2116. Sada aastat! Vat see on vahva temp!! :)

Väike lihtne pudel, kuid silt on kõike muud kui lihtne. Kui isegi jätta kõrvale kärts-mürts-läikv värvilahendus, siis sümboleid on sildil nii et ... aga no sellest peaks ilmselt pruulmeister ise midagi pajatama.


Klaasi kulgeb pudelist midagi lõpmatult musta, tundub et isegi laualamp tumeneb hetkeks. Vahtu küll praktiliselt ei teki, kuid esileaste oli muljetavaldav.

Aroom. Viskivaat mulle ninna ja auriku ankrukett kaela! Imperial stoudi rõhuv-magus raskus on võimendet läbi viski rämeda jõulisuse.

Esmamekk. Mis mekk. No mis mekist me asfaldi puhul räägime? Mmmmm ... magus asfalt!

Keskmaitse. Gambrinuse käed käivad nagu veskitiivad, otsimaks abitult õhust sõnu. Asjata on see vaev. Šokolaadi-viskikokteili olete proovinud? 

Lõppmaitse. JÄME MAGUS JUMAL. Ploomipuding vaniljega. 

Järelmekk. Röögatu. Rõhuv. See pole õlu! No ei ole noh!! Melassitünni kukkunud viskiploom.

KOSMILISELT HULLUMEELNE. Ebaõlu. Libanähtus. Ärge andke seda inimestele, nad pole selleks valmis. See on ... see on ilgelt hea. Aga taevas näeb ja põrgu kuuleb, et JUUA selle sõna funktsionaal-füsioloogilises mõttes seda vedelikku ei saa. Tilkhaaval aju ja soolestikku kinni kittida küll. Gambrinus läheb poolpõiki minema.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment