Wednesday, December 31, 2014

Lust


Lust (Amager, Taani). pdl 0,5 l. alc 9,2 %vol. Liigimääratlus - belgian strong ale. Ratebeer hinnang 80 punkti.

Tootjainfo: "This strong Belgian ale is so rich, so sweet and so luscious, that we wouldn’t hesitate calling it pure lust in a bottle. During the making of this beer the general mood in the brewhouse turned somewhat sensual if not downright erotic! And everybody involved in the brewing spontaneously engaged in heavy cheek kissing. If it wasn’t for the unexpected ring of the doorbell things could have gone even further… This beer is so lustful that we cannot vouch for the consequences if you serve this to your girlfriend over a candlelight dinner. This may very well result in a lifelong payment of child support. We have brewed a beer with the most sensual of sugars we could find at our local grocery store. We were tempted to spice it up with well-renowned aphrodisiacs like Spanish fly or oysters, but frankly we didn’t see the need for it. "

Keskmist kasvu pudel, triibulisel taustal Pattude seeria Lusti kujutav meelas tütarlaps vannis :)

Lugesite tootjainfo läbi? Aga siis marss tagasi, lugema ... see lõbu väärib seda :) Sõrmepaksune kreemikas vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt punakaspruun. Aroom on magusakas, lausa siirupine, kummaliselt köögiviljane ... või siis puuviljane ... või siis .. no ma kohe ei teagi, igatahes tükk aega nuuskimist väärt segu!

Esmamekk on õliselt raske, vahtrasiirupi ja melassi, agaavi ja papaia segune ning kergelt keeleotsa näksiv. Keskmaitse ... jestas ... ma kohe ei teagi, kuivõrd veider, kohvine ja kreemine, siidine ja toekas. Vaniljekreem ja kooreliköör, mis on segatud viigimarjadega. 

Lõppmaitse - no see pidu siin klaasis on väga ühemõtteliselt alla-18-piiranguga sarnanev. Sellist õlut ei tehta. Sel moel tehakse mingit kolm kuud ettevalmistatavat ravumit, mis peab õhutama kirge ja ravima hobuseid, sobima mööbli poleerimiseks ja olema kasulik ka peale määrides. Ainult ma ei tea, kelle või mille peale. Pea peale? 

Järelmekk meenutab kahtlaselt kergelt kõrbema läinud õunakeedist, mida on tuunitud purustatud datlite ja mandlilikööriga. Jeebus ... kas see on siis õlu? Või jaa?

Kllllleeeeepjalt raske kehaga, nõrgavõitu karboniseerunud õlija paletiga, magusakas ... ei, MAGUS-mõrkjas-kleepjas-vürtsikas-hapukas-magusakas-mõrkja buketiga Täiesti Napakas Friigirüübe. Igasugune sarnasus õllega on juhuslik ja mittetaotluslik :) Pakkuda äraarvamismänguna pimesi - kes saab aru, mis vedelik klaasis on?
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment