Thursday, May 7, 2015

Heracles


Who Cares Editions Experimental Hops - Heracles (Bevog, Austria). pdl 0,33 l. alc 5,8 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: APA ja hinnang pole veel tekkinud.

Tootjainfot leida ei õnnestunud, aga tegemist on ka üsna uue eksperimentaalseeriaga. Niipalju kui ma aru saan, on neli ühetaolist õlut tehtud igaüks eri humalaga. No vaatame siis ...

Väike lihtne pudel, sildil suurelt "Who cares" ja tähtkuju, õlle nime leiad alles kuskilt taganurgast. Valge vaht täidab üle poole klaasist ning on superpüsiv. Õlle värvus - kirkalt tumedapoolne kuldne. Aroom on väga õrnalt magusakas, biskviitjas ja murune. 

Esmamekk on keskmise kehaga ja magusakas-mõrkjas. Keskmaitse toob esile puuviljase hapuka tooni, meenutades poolkuivatatud aprikoose. Lõppmaitse on mõrkjas-hapukas, mahlane, veidi vaigune, meenutades kuusekasve ja kibuvitsamarju. Järelmekk on kergelt mõrkjas, värske ja klaar.

Keskmise kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkja buketiga mõnusalt klaar ja karastav rüüpeke. Väga hea sissejuhatusõlu :)
-----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment