Saturday, May 9, 2015

Joie de vivre Golden Ale


Joie de vivre Golden Ale (Baird, Jaapani) pdl 0,33 l. alc 6,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "belgian ale", hinnang 80 punkti

Tootjainfo: "Belgian beer culture pays more service to joyful living than perhaps any other. Joie de Vivre is a simple, earthy, dry beer that will bring a little liquid joy to your life. "

Väike lihtne pudel. Sildidisain on sihandne, et õlle nimetuse ülesotsimiseks tuleb tükk aega vaeva näha - vihjeks, otsige seda sildi paremas servas olevas valges kastis!

Erkvalge sõrmepaksune vahukiht on mõõdukalt püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on vürtsikas ja kergelt magus, klassikaline belgia pärm ja hele kommisuhkur :)

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja magusakas-vürtsikas. Keskmaitse on sädelevalt kerge, särtsakas ja elurõõmus nagu noor neidis oma tuttuues suvekleidis. Lõppmaitse on mõrkjas-vürtsikas, tsitrusjas, puuviljane ja mahlane. Järelmekk on kargelt mõrkjas kui õhtutuul kleidisabas, tüdruk istumas rannapromenaadi romantilises nurgakeses, nautides kõigi möödujate imetlevaid pilke :)

Keskmisest krübeke kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, magusakas-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-vürtsika buketiga ÜBERhea elujaatav rüüpeke, kerge ja lihtne, maitseküllane ja pead segi ajav nagu põgus flirt, mis kestab vaid viivu, ei kohusta millekski, kuid jätab terveks päevaks mõnusalt suriseva mälestuse.
----------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment