Wednesday, May 27, 2015

Pierwsza Pomoc


Pierwsza Pomoc (Browar Pinta, Poola) pdl 0,5 l. alc 4,1 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Pilsener" ja hinnang 72 punkti.

Tootjainfo (google tõlke abil): "First aid mundane - what would you do without it?! For breakfast, for lunch, for dinner. Do not regret a good malt, hops regretted good.
PINTA First Aid refreshes, satiated, restores humor. Well, tell me, what would you do without it?!
Composition: Weyermann® Malts: Pilsner, Munich (II), Caramunich® (I), Carapils®, acidifying; hops: Marynka (PL), Lublin (PL); In yeast Saflager 34/70.
Pasteurized beer, unfiltered."

Keskmist kasvu pudel, sildil mängitakse kiirabi teemaga :) Valge vaht täidab üle poole klaasist ja on väga tugevalt püsiv. Õlle värvus: kirkalt kuldne. Aroom on leebelt karameljas ja värskelt murune.

Esmamekk on keskmisest suts kergema kehaga ja mõrkjas. Keskmaitse on magus-hapukas, linnaseline ja veidi heinane. Lõppmaitse mõrkjas humalane kargus on meeldivalt otsekohene ja kirgas. Järelmekk mõjub pisut vürtsikalt, mõnusalt karastavalt.

Keskmisest veidi kergema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, mõrkjas-magusakas-hapukas-mõrkjas-vürtsika buketiga lihtne kui vägagi meeldiv rüübe. Kerge janujook, mis võiks veel ühe klaasi võtta. Hea kaaslane seašnitsli kõrvale.
----------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment