Sunday, May 31, 2015

Otto

Otto (Thornbridge, UK). pdl 0,5 l. alc 8,0%. Ratebeeri liigimääratlus: "weizen bock" ja hinnang 83 punkti

Tootjainfo: "Aromas are a great combination of bananas, bubblegum and cloves with a slight hint of liquorice. Full bodied and chewy with a warming smooth finish."

Keskmist kasvu pikakaelaline pudel, pruulikoja tunnussilt seekord kuning-punane. Valge vaht täidab üle poole klaasi, vajudes õhukeseks, kuid olles siiski üsna püsiv. Õlle värvus - kirkalt tume samammoodi kuningpunane :)

Aroom .. ooo ... ka see on kuninglik! Huvitav, kas banaaniveini on olemas?? Igatahes just nii see lõhnab, üleküpsenud banaanide ja punaste sõstrate ja kreegikonservi ja päikeseloojangu taoliselt!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magusakas. Keskmaitse on lausa hunnnnnnitult külluslik, pehme ja sametine, apelsinipovidlo ja sõstradžemmi ja banaanilikööri ning vanilje segune. Lõppmaitse paneb silme ees keerlema kuningliku õukonna, peenepihalised daamid ja mõõgastatud kavalerid, kõrged parukad ja klavessiinihelid nin küünlasära ... ohhh midagi nii pööraselt luksuslikult maitseküllast pole ammu enam tundnud! Järelmekk läheb lausa kergelt imalaks ära ... need kuninglikud õukonna-naeratused pole ju enamasti lõpuni siirad :) kuid õnneks saabub siis kohale mõrkjas-vürtsikas järel-järeltunnetus, mis toob üldmulje kenakesti tasakaalu.

Keskmisest raskema kehaga, tugevalt karboniseerunud paletiga, magusakas-hapukas-magusakas-mõrkjas-vürtsikas-magusakas-mõrkja buketiga MEGAtasandi rüübe! Lahmakalt puuviljane, priiskavalt külluslik, kohati liialdustesse laskuv :) Digestiiv-õlu,  mida pakkuda koos puuviljade ja juustuga.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment