Saturday, January 2, 2016

Brewers Reserve Saison


Brewers Reserve Saison (Lervig, Norra) pdl 0,33 l. alc 6,6 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "saison" ja hinnang 83 punkti

Tootjainfo: "A light refreshing saison, effervesceent and floral. Hoppy without being too bitter. Dry and balanced."

Väike lihtne pudel, pruulikoja tunnussilt seekord helesinisel taustal. Erkvalge vaht täidab pool klaasi, kuid muutub kiirelt hõredaks ja kaob. Õlle värvus - kirkalt helekollane. Aroom on fenomenaalselt värske ja erk-karge, koduse limonaadi ja avamere lõhnaga ... ausõna lõhna järgi pakuks stiiliks goset :)

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja hapukas. Keskmaitse segab parimal võimalikul moel kokku kirka hapukuse, linnasemagusa ja humalamõru ... pöidlad püsti! Lõppmaitse lisab saisonide paremikku kuulumiseks kohustusliku vürtsikuse. Järelmekk on mõnusalt keelekülgi õrritav ja kurku jahutav.

Keskmisest kergema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas vürtsika buketiga ÜBERTASANDI RÜÜBE! Otse oivaline segu lihtsusest, stiilipuhtusest ja elegantsist. Pakkuda koos marineeritud tigude või siis veinis ja õlis mooritud krevettidega.
--------------
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment