Tuesday, January 30, 2024

Anchor - Tropical Hazy IPA

Tropical Hazy IPA (Anchor, USA). pdl 0,355 l. alc 6,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang 61 punkti. Untappd ütleb: "IPA - American" ja 3,47 punkti.

Tootjainfo: "This is your taste buds' all-inclusive ticket to a tropical getaway. Fresh aromas of mango and pineapple give way to a refreshing, juicy and crushable flavor. Pack your bags, and this time don't forget to send a postcard!"

Kojale omane pudel ja sildikujundus. Õrnalt kollakas vaht täidab pool klaasist ja püsib üsna kenasti. Õlle värvus - peaaegu et kirkalt kuldne. Aroom on magusakas ja kergelt vaigune.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - mõru ja hapukas, vaigune ja karmipoolne. Lõppmaitse muutub veidi metalseks ja üha mõrumaks. Järelmekk naaseb jälle veidi magusama-mahlasema teeraja juurde ja lisab sinna ka mõnus-vürtsika teeviida.

Keskmisest tiba raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse buketiga, mõrkjas-magusakas-mõru-hapukas-mõru-magusakas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. Tubli ja toekas tükk IPA't
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment