Monday, January 1, 2024

Funky Fluid - Phantasmagoria

Phantasmagoria (Funky Fluid, Poola) prk 0,5 l. alc 6,4 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA - Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - New England / Hazy" ja 3,99 punkti.

Tootjainfo: "Phantasmagoria is our first NEIPA hopped using YCH 303 Trail - a combination of hops in the form of Cryo and Phanstasm - powdered Sauvignon Blanc grape skins. To conquer grape and tropical aromas, we also used the Nelson Sauvin and Hallertau Blanc varieties here"

Keskmist kasvu purk, ülevoolavalt kirju ja kaootiline sildikujundus. Erkvalge vaht täidab pool klaasist ja püsib päris kaua. Õlle värvus - hämuselt kollane.

Aroom - ojaaaaaaa - see viinamarjakoorte pulber oskab phantastilselt intrigeerivalt kõnetada lõhnameeli, tuletades meelde midagi üdini troopilist, isegi kui ei oska sellele millelelgi kohe nime anda.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõru-magusakas ning humalaselt kõditav. Keskmaitse - hapukam, ülivärske, ülimeeldiv, ülimalt mõrkjalt meelitav. Lõppmaitse - vaigupiisakesed, värskelt kooritud õunad, mangokoored, mandariinikoorte valge sisekülg. Järelmekk - mõrumagus, karge, virge, värske, hüplevalt ja nihelevalt energiatkandev.

Phantasmic! See uus-moodne lisand annab õlledele ikka super-ülilahedalt värskelt undvava, elurõõmust ja nooruslikkusest sädeleva kerge-mahlase olemuse ning NEIPA on ilmselt selle esiletoomiseks sobivaim stiil
---
mõned purgid saada
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment