Tuesday, January 2, 2024

Uncle Beer - Chili Stout

Chili Stout (Uncle beer, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Chili / Peppers" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Chilli / Chile Beer" ja 3,82 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke kaudu): "It has a pronounced and at the same time soft taste of burnt malts with light creamy shades, a rich bright and fiery aftertaste of exotic peppers.
IBU 18"

Väike lihtne pudel, pinup-stiilis sildikujundus. Pruun vaht täidab pool klaasist, kuid pole kuigi püsiv. Õlle värvus - põrgupunane. Aroom - veidi kõrbema läinud leivakoorik.

Esmamekk on keskmisest suti kergema kehaga ja magus-mõrkjas, röstine ja kergelt õhetav. Keskmaitse - hapukam, kaljasem, leivane ja juba päris kenasti tšilliga mänglev. Lõppmaitse - mõnusalt kreemikas, magus-mõrkjas, veidi leivasupine ja rosinane, aga keegi tore inimene on siia tšillit pannud! Järelmekk on lahedamast lahedaimalt õhetavalt kreemine, särasilmne ja sädekeelne!

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja siidise paletiga, magus-mõrkjas-vürtsikas-hapukas-mõrkjas-vürtsika-magus-vürtsika buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Kerge siidine leivasupike tšillikesega - no kas pole mõnusaim mõte!
---
ega vist ei olegi õigesti teist
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment