Sunday, January 7, 2024

Magic Road - Behind You

Behind You (Magic Road, Poola) prk 0,5 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "Sour - Smoothie / Pastry" ja hinnang 3,97

Tootjainfo: "Double IPA solidly hopped with the aromatic Sabro and Talus duo, full of tangerine and coconut notes, highlighted with subtle pine and grapefruit accents."

Keskmist kasvu purk, sildil veider töötlus tuntud üle-õla-tagasi-vaatamise meemist. Valge vaht täidab poole klaasist ja püsib väga kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - mudruselt kollane. Aroom on leebelt ja meeldivalt troopiline, segumahla-mehu meenutusega.

Esmamekk - keskmisest raskema kehaga, magus-mõrkjas ja vähese humalahammustusega. Keskmaitse - mõru-magus, mango ja greibi ja virsiku segune ning üsna jõmakas. Lõppmaitse - kehakas ja maitsetihe, humalasöövitusega ja vaiguste-mandariinikooreõliste vagudega. Järelemkk - magus-hapu-mõru-vürtsikas, võimsalt keelt ahistav ja vägagi värskusest pakatav.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja mehuse paletiga, magus-mõrkjas-magus-vürtsikas-mõrkjas-hapukas-magus-vürtsika buketiga ÜBERTASEME RÜÜBE! Doppel-NEIPA omaüliheas soorituses, kuigi oma nišis eimillegagi teistest omataolistest eristuv
---
paar purki saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment