Friday, January 5, 2024

Gelato: Ice Cream Sour Nero

Gelato: Ice Cream Sour Nero (Funky Fluid, Poola) prk 0,5 l. alc 5,5 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd ütleb: "Sour - Smoothie / Pastry" ja hinnang 4,15 punkti.

Tootjainfo: "A single version of one of our highest rated Triple Gelato variants. A fruit bomb full of raspberries, blackberries, blueberries and black currants seasoned with marshmallow and vanilla."

Keskmist kasvu purk, tume-jäätiseline kujundus. Tumeroosa vaht täidab kolmandiku klaasist ja püsib üsna veendunult. Õlle värvus - tume-lilla-punane-mustjas. Aroom on eelkõige magus, vahukommid ja vanilje matavad enamiku marjasest hapukas foonist.

Esmamekk on kesmise kehaga ja magus-hapu ning marjane. Keskmaitse - mustsõstra täidlane parkivus sõidab muudest marjadest üle. Lõppmaitse - magus-hapu, vaarikas saab võimaluse veidi välja piiluda. Järelmekk - hapu ja magus, no võibolla on oletatavasti ka mustika magedus veidi nurga taga hiilimas.

Keskmise kehaga, vähekarboniseerunud ja kuivapoole paletiga, magus-hapukas-magus-parkiv-hapu-magusa buketiga Nii ja naa rüübe. Maitsva marjakompotina igati pinks-ponks. Samas on ta maitsetest ülekoormatud, enamik koostisaineid lihtsalt kaob mustsõstra taha ära. Noh ja õllega pole samuti suurt midagi pistmist
---
mõni purk saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment