Sunday, January 14, 2024

Schneider - Aventinus 2015

Aventinus 2015 (Schneider, Saksamaa) pdl 0,5 l. alc 8,2 %vol. Ratebeer ei oska eristada konkreetset aastakäiku. Untappd stiilimääratlus: "Bock - Weizenbock" ja hinnang 4,04 punkti

Keskmist kasvu paberisse mähitud pudel, mille kogu eesmärk on juhtida tähelepanu tootmisaastale. Pruun kiirelt ja rahutult keerlev-kahisev vaht kaob kiirelt ja jäägitult.

Aroom - mmmmõnnnnna! Rosinasupp! Rosinasupp kaneeli ja nelkidega!

Esmamekk on üllatavalt kerge kehaga ja sama üllatavalt mõrkja-hapukas. Keskmaitse - datlid ja rosinad, kuid seda ootamatus tammises-kuivas-parkivas raamistikus.

Lõppmaitse - no võiks täiesti kihla vedada, et see jook on laagerdunud puhtas, esmakasutusega tammevaadis! Sihuke parkiv, kuiv ja omaoodi vürtsikas-kihelev on see kraam on mõõduka kuivatatud virsikute ja rosinate leotis foonil

Järelmekk - metalne-puidune-üllatav. Vaskses uhmri purukstogitud muskaatpähkel koos veidi liiga kaua kuivanud nelgiõisikutega.

ÜLLATAV, segadust-tekitav ja intrigeeriv. Nüüdseks 9 aastat tagasi villitud dunkel-weizen-doppel-bock on muutunud õhukeseks, metalseks ja krigisevaks, selmet et olla rammus, pehme ja täidlane. Suurepärane katsematerjal tõsistele gurmaanidele, eriti ja ilmtingimata kõrvuti proovimiseks värskemate aastakäikudega.
---
peaks varsti olema saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment