Thursday, January 25, 2024

Mother Earth - Cali Creamin': Peaches & Cream

Cali Creamin': Peaches & Cream (Mother Earth, USA) prk 0,355 l. alc 5,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Flavored - Fruit" ja hinnang ole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Cream Ale" ja 3,83 punkti

Tootjainfo: "Using our flagship cream ale as a base, we put an even more nostalgic twist on our style-defining brew. Cali Creamin’ Peaches & Cream highlights hints of vanilla and a distinct yellow peach flavor that finishes slightly sweeter than its original Cali Creamin’ counterpart. It’s like Grandma’s peach cobbler, but cold, carbonated, and without all the guilt.
CONTAINS LACTOSE."

Väike purk, sildil seeriale omane hipibuss ja virsikud. Kollakas vaht täidab pool klaasi ja püsib pisut. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom - oi kui nunnu ja virsikune ja biskviidine ja vaniljene ja jäätisekokteiline.

Esmamekk on keskmise kehaga ja atsakalt magus-hapukas. Keskmaitse - magus, isegi läilaks kiskuv, kuid vähene virsikukivine/mandline mõrkjus toob seda kergelt allapoole. Lõppmaitse - magus-mõrkjas, virsikukompotivedelikuga äravahetamiseni sarnane. Järelmekk - hapukas-mõrkjas ja sametine.

MEGA! Selles mõttes et jah ta on liiga magus, aga selmet olla õlu, on see karboniseeritud virsikukompotivedelik! :)
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment