Friday, January 26, 2024

Upslope - India Pale Ale

India Pale Ale (Upslope, USA) prk 0,33 l. alc 7,2 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang 44 punkti. Untappd liigimääratlus: "IPA - American" ja hinnang 3,57 punkti

Tootjainfo: "Our India Pale Ale will appeal to the beer enthusiast who desires a bold, deep and bitter ale. With a coppery color indicative of a traditional IPA, Upslope India Pale Ale has a complex malty character and is more well-balanced than most IPAs, but still offers that bitterness that IPA lovers seek. Complex malty character meets the bitter side.
IBU 65"

Väike purk, igav-tehniline kujundus. Tumedapoole kollane vaht täidab üle poole klaasist ja püsib väga kaua. Õlle värvus kirkalt ruske. Aroom algab väga heast puhtast veest, millele laotub linnasemagus tekk ja vähesed võilillesed mõrupadjakesed.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõru-magusakas. Keskmaitse - metalne, puidune, karamelline. Lõppmaitse - roostene, rammusalt mõru, puidune, pähkline, jõuline. Järelmekk - magus-mõru, hapuka vaskse servaga ning vürtsika muskaadise kuivusega.

Keskmisest veidi raskema kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõru-magusakas-mõru-hapukas-mõru-magusakas-vürtsika buketiga ÜBERtaseme rüübe. American IPA, mida tahaks juua kohe mitu-mitu klaasi järjest, sest tas on jõudu ja tarmukust ... aga samas ka ei mingit tulesädet, mis teistest eristaks. Hästi tehtud toekas madal jässakas järi. Kui seda peaks õhtu otsa tarbima, siis üldse ei nutaks.
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment