Sunday, January 21, 2024

ReBrew - Cat Sìth Imperial Scotch Ale 2022. Cognac Barrel Aged

Cat Sìth 2022 Imperial Scotch Ale Cognac Barrel Aged (Rebrew, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 10,5. Ratebeer ei tunne veel konkreetset versiooni. Untappd liigimääratlus: "Scotch Ale / Wee Heavy" ja 4,15 punkti

Tootjainfo: "Imperial Scotch Ale aged in a French Cognac barrel. Rich biscuit aroma, vanilla, toffee notes and oak. Taste is deep, pleasantly warming with light alcohol at the finish"

Väike pudel, mille korki katab aktsiisikleebis. Sildikujundus on tumekassine :) Sentimeetrine kollakaspruun vaht pole püsiv. Õlle värvus - vähese hõõguvlaavase punetusega must. Aroomis kolm K'd: karamell, kanarbik ja konjak.

Esmamekk on raske kehaga ja õilsalt õline, mõrumelassine ja pihlakamoosine. Keskmaitse - kohvikaramell, pihlakatubakas, konjakisse kastetud kakaoküpsis ja peatunud seinakell mõranenud sihverplaadiga.

Lõppmaitse - mõrumagus meenutus lõppenud rasketest aegadest, kohvitubakast ja konjakikohvist läbiimbunud pikad töö-ööd rohelise kaleviga kaetud joonestuslaua taga, lõputu pliiatsiteritamine ja suitsetamisest koltunud vuntsid.

Järelmekk - kanarbikumarmelaad, kõrbemise piirile kuivatatud suhkrustamata õunad, mis ahjupealsel ajalehel on valmis tolmuks pudisema. Tubakatolm ja kanarbikuõite kalbed sahinad.

MARUMEGA. Oivalissimus selle sõna raskepärases tasakaalukuses. Šotlane oma parimas ja mitte-magusas esitluses, täiendatud konjakivaadi kuiva puiduse puudutusega
---
üks pudel oksjonile
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment