Thursday, January 18, 2024

Pastry Mastery - Surströmming

Surströmming (Pastry Mastery, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 4,2 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda toodet. Untappd liigimääratlus: "Sour - Other Gose" ja hinnang 3,56 punkti.

Tootjainfo: "Yes, you understood everything correctly. This is a beer that imitates the taste of surströmming. Contains fermented herring, fermented shrimp and tomato."

Väike lihtne pudel, sildil ilmakuulus mädakala :) Vaht kaob hetkega ja jäägitult. Õlle värvus - vähese uduvinega tumekollane.

Aroom - eeeee - lebra? Eemalt mõjub magusapoolse kalakastmena, kuid lähedalt ... einohh, öökima ta just ei aja, aga see raisk on hais, mitte lõhn :D Vinnutatud särg võib niimoodi lehata, kui on niiskust saanud

Esmamekk - roppsoolane! Soolane ja hapu ja soolane ja veidi kalane

Keskmaitse - magus-soolane. Magus heeringamarinaad, mis paneb keele veidi tšilliselt kipitama.

Lõppmaitse - magus-leivane, krevetipastane ja veidi käestläinud soolakalane.

Järelmekk - vürtsine, magus, soolane, vinnutatud särjemarja meenutav, aga jällegi see on niiskust saanud ja haisema läinud.

RoppVÄRDJAS. See kraam on ainult kõige lollakamatele maitsejahtijatele, kes on valmis maitsema mida iganes, aga et oleks põnev ja ELAMUS. Ja no kala peab ikka ÜLIVÄGA meeldima, et sellele masohismile minna. Elamuse eest - 200 punkti 10'st. KOHUTAVALT lollakas oma ideelt, suurepäraselt ootuspärane teostuselt.
---
oksjonikraam ainult
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment