Sunday, January 28, 2024

Ninkasi - Trailhead Tropical IPA

Trailhead Tropical IPA (Ninkasi, USA) prk 0,355 l. alc 66 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd liigimääratlus: "IPA - American" ja hinnang 3,71 punkti

Tootjahinnang: "Trailhead IPA is for all the wanderers and seekers. Allow its mango, floral, and papaya hop notes to carry you through the welcomed twists and turns of discovery.
IBU 50"

Väike purk, kujundus tagasihoidlikult siiru-viiruline. Kollakas vaht täidab kolmandiku klaasist ja pole kuigi püsiv. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on tagasihoidlikult puidune ja kuivatud ürdi/lillebuketti meenutav, milles on mh ka kurgirohi.

Esmamekk on keskmise kehaga ja mõrkjas-magusakas. Keskmaitse - mõru, veidi hapukas, kuivatatud ürtide segune, milles pearõhk raudrohul. Lõppmaitse - ürdine, heinane, mõru ja veidi vürtsikas. Järelmekk - hapukas-mõru, meeldiva leebe õhetusega.

Keskmise kehaga, mõõdukalt karboniseerunud ja kuivapoolse paletiga, mõrkjas-magusakas-mõru-hapukas-vürtsikas-mõru buketiga Väga hea taseme rüübe. On IPA? On!
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment