Saturday, January 27, 2024

New Belgium - Voodoo Ranger Juice Force IPA

Voodoo Ranger Juice Force IPA (New Belgium, US) prk 0,33 l. alc 9,5 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double Hazy (NEIPA)" ja hinnang 66 punkti. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double New England / Hazy" ja 3,91 punkti.

Tootjainfo: "Mosaic, Chinook, Phato, Galaxy, Strata, Lotus, and Sabro
IBU 30"

Väike purk, sildikujunduses lennumundris kolp. Valge vaht täidab üle poole klaasist ja püsib väga kaua, haakudes ka klaasiseintele. Õlle värvus - kirkalt kuldne.

Aroom. Ahhhhhhh. Ohhhhhhh. Hingeldama ajab ja silme eest mustaks, sest tahaks ainult sisse hingata ja siis veel ja veel ning üleüldse mitte välja hingata. Troopikakokteil. Kõigi troopiliste puuviljade segu ja korraga ja palju ja kõik veel peale selle. Tropogasm!

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja magus-mõrkjas ning veidi tsitruseline. Keskmaitse - mango ja papaia ja noored viigimarjad mähkuvad ümber su pea ja keele ja tagatoas seavad üleüldse sisse berberitelgi!

Lõppmaitse - muhhhhadiiii ja johhaidiiiiii - virsiku ja nektariini risthüpend ja lustliigend koos päikesesooja toasuuruse mõruapelsiniga.

Järelmekk - TiiiiiDiiRiiii - Aaaaapelsiiiii - nii vist laulavad papaiasöödikutest mangoõgardid, passionvilja säärekondid selja taga mõõgapidemetena turritamas

ÜLTRA-ÜLTRA-ÜLEVÖLLISELT troopiliste mõnuainete doping! Sihuke topeltIPA, mille troopikakoefitsent jookseb karjudes ümber maja ringi, samas kui IPA-koefitsent hoiab tal laisalt haigutades silma peal. Tõsi, lõhn on seitsekendseitse korda troopilisemgi veel kui maitse, aga ikkagi - üldmulje on põrutavalt mahlane.
---
mõni üksik purk saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment