Wednesday, January 31, 2024

Utopia - Serenity 1 Cognac BA

Serenity 1 Cognac BA (Utopia, Ukraina) pdl 0,33 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial" ja hinnang 68 punkti. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double Oatmeal" ja hinnang 3,95 punkti

Tootjainfo: "It is our first recipe of Oatmeal Imperial Stout totally based on German Specialty Malts (Weyermann). Well-balanced and flavorful Oatmeal Imperial Stout aged in cognac barrels. Light woody and vanilla notes, dried fruits and caramel hints.
It is delicate clean cognac straight beer."

Väiek pudel, vahakael ja must-kuldne stiilne sildikujundus. Pruun sentimeetrine vahukiht pole kuigi püsiv. Õlle värvus - õllekeldrimust. Aroom on magusapoolne ja vägagi musti kuivatatud ploome meenutav. Huvitavalt kombel ei konjaki ega vaadi osapooled lõhnas praktiliselt üldse ei avaldu, kui just väääääääga aeglaselt sisse ei hinga.

Esmamekk on raskepoolse ja õlija olekuga ning magus-ploomine. Keskmaitse - magus-hapukas, brändis leotatud mustade ploomide absoluutse ülemvõimuga. Lõppmaitse - ploomimarmelaad mõrušokolaadi koorikus, kõrval pitsike ploomibrändit. Järelmekk - pehme, nätske, poolkuiv must ploom, mille õõnsusse on pandud lusikake rummioogisisu.

Raske kehaga, nullkarboga ja õlise paletiga, magu-hapukas-magus-mõrkjas-magusa buketiga VÄGA HEA TASEME rüübe. Liiga magus, liiga õline, liiga ploomine. Nauditav ploomiliköörina, kuid vaadielemendi puudumine ei lase kõrgemalt hinnata
---
ei ole saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment