Thursday, January 18, 2024

Lervig - Naughty & Nice

Naughty & Nice (Lervig, Norra) prk 0,33 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Bock - Doppelbock" ja hinnang 86 punkti. Untappd ütleb "Bock - Doppelbock" ja hinnang 3,76 punkti.

Tootjainfo "Naughty & Nice - Doppelbock - A perfect beer for Christmas especially for food. Malty, caramelized and full bodied with tastes of dark fruits, toffee, plum and subtle chocolate and coffee notes "

Väike purk, kujundus kisub üha jaburamaks. TUmekollane vaht täidab pool klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - sädelevalt rubiinpunane. Aroom - karamelline, rauane ja külmavõetud pihlakamarja meenutav

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja hapukas-karamelline ning metalne. Keskmaitse - vaskliual serveeritud pihlakamarmelaad, hapukas ja mõrkjas ja kõrvetatud suhkrune. Lõppmaitse - täidlane, puidune, rauane, kibuvitsa ja pihlaka ja kuivatatud kirsi segune. Järelmekk - veidi roostes, karamelliseerunud pihlakad, kuivatatud jõhvikad, mõrkjalt kõrvetatud suhkrune, pähkline, täpsemalt röstpähkline.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud ja sametise paletiga, hapukas-magusakas-mõrkjas-hapukas-mõrkjas-magusakas-mõrkja buketiga VÄGA HEA TASEME RÜÜBE. Väga meeldiv doppelbock, mida meie riiulitel kohtab nii armetult harva
---
mõni purk saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment