Tuesday, January 30, 2024

Poppels - Margarita Sour

Margarita Sour (Poppels, Rootsi) prk 0,33 l. alc 4,5 %vol. Ratebeeri hinnang "Sour / Wild Beer - Flavored" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Sour - Fruited" ja 3,47 punkti.

Tootjainfo (guugeltõlke abil): "Margarita Sour is a sour beer where we worked with salt and citrus fruit as a contrast. The combination gives a special mouthfeel and depth of flavor, which brings to mind a drink. But also that the beer works very well with many different dishes"

Väike purk, sildil nimeandja kokteili kujutis. Valge vaht täidab poole klaasist, kuid kaob kiire nahinaga. Õlle värvus - õrna uduvinega kollane. Soolakas-hapu lõhn on kaugele tunda, lähenedes nuusutaks nagu soolatud sidruniga tehtud jogurtit :)

Esmamekk on keskmisest kergema kehaga ja mõõõõõnusalt hapukas-soolakas-magus. Keskmaitse - oi, soolatud laimid ja arbuus! Lõppmaitse - soolatud-marineeritud tikrid! Järelmekk - soolatud passionvili!

TRINDEL-KRINGEL-JOPPENPUHH kui värske ja lahe ja MEGA-GIGAVÄRSKE see kraam on! Andke mulle soolatud passionvilja ja soolatud kiivit! Ah ei, mis andke - see on mul ju käes!
---
paar purki saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment