Friday, January 5, 2024

Funky Fluid - Royal Cookie Black Forest Cake

Royal Cookie Black Forest Cake (Funky Fluid, Poola) prk 0,5 l. alc 11,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "Stout - Imperial Flavored / Pastry" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja hinnang 4,05 punkti.

Tootjainfo: "A new variant in our dessert Imperial Stout series. This time we added cocoa beans from Peru, Polish sour cherries and marshmallows to the thick base beer. Liquid black forest cake!"

Keskmist kasvu purk, koogine sildikujundus. Pruun vaht täidab ligi pool klaasist ja püsib vägagi tihkena. Õlle värvus - tinditoosipõhjamust.

Aroom - trullllalllaaaa! Mõrušolaad oma ehedaimal, reljeefsel, profiilsel ja professionaalsel kujutisel! Väga kvaliteetsest soolaadist tehtud trühvlikommid, üle puistatud natukese tubakapuruga.

Esmamekk. Ossssannugggggaaa. Kirsišokolaad säherduse maitsevõimsusega, nagus sõidaks Poola kirsitragunite polk šokolaadihobustel üle keele!

Keskmaitse - tubakas ja šokolaad on omavahel, vennad, geenidoonorid ja kahemunakloonid! Kaksik-klounidena kapseldunud siia klaasitäie sisse ja nüüd laiutamas maitsemeeltel.

Lõppmaitse - ääääääriveeri ärge tulgemullerääkima, et mõrušokolaad ei tohiks nii magus olla. Vaata tohib ikka küll, kui on muistse hiigelkuningriigi traditsioonidega kinnitatud ning šlahta toolitantsus härraste ohvitseride poolt ilusaks joodud.

Järelmekk. Kõigi Kakaode Nimel! See KuningŠokolaad on Trühvlikommide Majesteet! Kirsitarretis südames, tubakaväljade kotkad pea kohal tiirelmas.

Polissimus! Interpolissimus! Poolakad teavad šokolaadist nii palju, et seda kükloopselt võimast KirsiŠokolaadi sfinksi ei pühi õlleajaloost ükski revolutsioon!!! Rajult ja rokkivalt võimas!
---
mõni purk saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment