Thursday, January 11, 2024

Funky Fluid - Royal Cookie: Coconut Truffle

Royal Cookie: Coconut Truffle (Funky Fluid, Poola) prk 0,5 l. alc 11,0 %vol. Ratebeer ei tunne veel seda jooki. Untappd liigimääratlus: "Stout - Imperial / Double Pastry" ja hinnang 4,01 punkti.

Tootjainfo: "A new variant in our dessert Imperial Stout series. This time we added huge amounts of toasted coconut flakes and cocoa beans from Peru to the thick base beer. Liquid coconut truffle!"

Keskmist kasvu purk, sildil kookosehelvestes kommid. Pöidlapaksune tumepruun vaht kaob kiirelt. Õlle värvust pole võimalik piisavalt mustalt kirjeldada.

Aroom - parrrrrrimast parrrrrrrrim trühvlikomm - teate küll selline piisavalt aromaatne ja pehme ja isegi "mahlane", kui see sõna vähegi kohane oleks kookokokolaadiplahvatuse kookokohta.

Esmamekk on raske, kuigi mitte nii tont-tõrvjas, kui oleks oodanud. Igatahes üleülikakaone ja veidi alkoholiselt torkiv.

Keskmaitse - rummikooki teate? Novat korrutage see nüüd parima trühvlikommiga, mida saanud olete ja pange silmad kinni, lastes selle kakaorammul kontideni tungida.

Lõppmaitse - jaaaa nüüd hakkab tunda olema ka kookost, aga just sellel röstkookose delikaatsel moel. Ime et see delikaatsus sellest väikese lagritsapuudutusega rummikoogist läbi pugeda suudab!

Järelmekk - dessertissimo, degustissimo ja dekadentissimo! Grandiooso kakao-üledooso! Triumfantselt moorapeane!

MEGAÜBERTURBO UMBEVAIMUSTAVALT moorapea, rummikoogi ja trühvlikommi ristpistes kordustikand! Kui üleüldse midagi tibatillukeseks miinuseks pidada, siis seda, et kookose röstimise tõttu kaotab kookos enamiku oma aromaatikast ja on siin õlles tunda pigem aimamisi kui tegelikult
---
mõned purgid ehk saadaval aga seda pigem oksjoniks oma MEGAsuse tõttu
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment