Monday, January 22, 2024

Modern Times - Complicated Patterns

Complicated Patterns (Modern Times, USA) prk 0,355 l. alc 8,0 %vol. Ratebeeri liigimääratlus: "IIPA DIPA - Imperial / Double IPA" ja hinnang pole veel välja kujunenud. Untappd ütleb: "IPA - Imperial / Double" ja 3,81 punkti.

Tootjainfo: "We pulled out all the stops with this West Coast double IPA and dry-hopped it with a massive amount of Mosaic, Simcoe, Ahtanum, Centennial, and Chinook. If being wrapped in a magical blanket of citrus and pine sounds like your kind of party, you’ll want in on this"

Väike purk, veidi vanamoelis-plakatlik kujundus. Valge vaht täidab pool klaasist ja püsib kaua. Õlle värvus - kirkalt kuldne. Aroom on meeldivalt ja vaoshoitult magus-mõrkjas, meenutades ehk päikese käes kuumenenud männilaudu.

Esmamekk on keskmisest raskema kehaga ja mõru ning vääähekese hapukas. Keskmaitse - puidune, karamelline, magusakas-mõrkjas. Lõppmaitse - hapukas-metalne, rauarohke, rabaveeline, linnaseline. Järelmekk - mõru ja hapukas, vaigune ja ürdine ... jaa siis saabub väga meeldiv õhetus.

Keskmisest raskema kehaga, vähekarboniseerunud paletiga, mõru-hapukas-mõru-magusakas-mõru-vürtsika buketiga HEA taseme rüübe. Westkõuster - jah, seda ta on, lihtsalt ja sirgjooneliselt.
---
veidi saadaval
---
pilt isetehtud

No comments:

Post a Comment